Als je graag op vakantie graag dan biedt Nederland vele mogelijkheden. Het is niet altijd nodig om ver weg te gaan en lang in het vliegtuig te zitten om een leuke vakantie te hebben. Het voordeel van een vakantie Nederland is dat je alle kanten op kunt en alles relatief dichtbij is. Je kan ervoor kiezen om de auto te pakken naar één van de bilderberg hotels of je kan ervoor kiezen om met het openbaar vervoer te reizen. Er zijn mogelijkheden te over binnen ons kikkerlandje om een stedentrip te boeken of een weekend, een midweek of zelfs een gehele maand er tussenuit te gaan. Nederland heeft veel steden en natuurgebieden. Ook qua activiteiten zal het je verbazen wat er allemaal te doen is. Je kan tevens de typische toeristische dorpen en attracties ontdekken, net zoals iedere andere buitenlandse toerist regelmatig doet.

Welke locaties zijn geschikt voor een vakantie binnen Nederland?

Er zijn vele locaties waar je terecht kan voor een vakantie in Nederland. Gedurende de zomermaanden zijn de meeste plekken aan de lange kustlijn natuurlijk geweldig. Je kan er ontspannen, lekker uitwaaien en gezellig een drankje doen of uit eten gaan bij één van de vele restaurants. De dorpjes hebben iedere week wel een braderie die je kan afstruinen. Oftewel: heerlijk er even tussenuit na alle drukte van het afgelopen jaar. Aan zee kan je vaak verschillende sportieve activiteiten boeken zoals kitesurfen, vissen of vliegeren. Het is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Wil je liever in de herfst op stap dan heb je ook meer dan voldoende keuze. Bezoek bijvoorbeeld eens een bos, die zijn prachtig op dat moment. Gedurende de winter kan je het typische kerstdorp Valkenburg ontdekken. Naast de verschillende natuurgebieden die je kan ontdekken (waaronder de Achterhoek, de Veluwe en de Loonse en Drunense Duinen), zijn ook veel steden het ontdekken waard.

Een stedentrip in Nederland boeken

Wat denk je van een stedentrip naar het bruisende Amsterdam? Hier kan je met een gerust hart rondstruinen op de bloemenmarkt, een terrasje pakken of lekker uit eten bij een restaurant. Een lokale gids kan je alle ins en outs vertellen over zijn woonstad. Er zijn veel museums die je kan bezoeken, of je nou van geschiedenis, kunst of fotografie houdt. Kijk ook even van tevoren welke exhibities er op dat moment zijn. Misschien heb je wel een unieke museumbeleving te pakken!