Bij een tent huren denk je vast direct aan je vakantie. Zo’n kant en klare, compleet ingerichte tent op een mooie camping. Toch kun je ook een tent huren voor andere doeleinden. Je hoeft er soms niet eens in te kunnen slapen. Zeker niet als je een feestje geeft in een partytent. Wat voor tent je gaat huren kun je helemaal zelf bepalen. Bovenstaande site geeft je wat suggesties voor een tent huren bij jou in de buurt. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je de tent voor gaat gebruiken en hoe groot deze ongeveer moet zijn.

Een tent huren voor een feestje

Soms wil je een feestje geven, maar heb je geen ruimte voor of geen zin in al die mensen in je huis. Een tent huren kan dan de perfecte oplossing zijn. Zeker als je een ruime (achter-) tuin hebt, of een ander veldje dat perfect geschikt is. Je kunt partytenten huren in diverse formaten. Van knus tot gigantisch. Net hoeveel mensen jij wilt uitnodigen en of je wilt dat je band ook in de tent speelt.

Een tent huren voor een evenement

Bij sommige evenementen kan een tent huren érg goed van pas komen. Wat denk je bijvoorbeeld van een wandelevenement? Je wilt dan de deelnemers goed kunnen verzorgen. Door de EHBO in een gehuurde tent te zetten, kunnen de deelnemers in alle rust en uit de felle zon of de gietende regen hun blaren laten doorprikken. Een redelijk grote tent huren is dan wel van belang. Mensen moeten niet over elkaar heen hoeven kruipen om een behandeling te kunnen krijgen.
Tent huren

Een tent huren voor glamping

Nog nooit van glamping gehoord? Dat kan, want het is best een nieuwe term. Je kunt glamping zien als erg luxe kamperen. Dus geen gemartel met een luchtbedje, gewoon een écht (hemel-) bed. Geen gemedder met een grondzeiltje, gewoon een houten vloer. Niet meer bibberend onder je dekentje, er is gewoon een kachel aanwezig. Kamperen met de luxe van een hotel dus. Maar dan lekker in de natuur of op een gezellige camping. Een tent huren voor glamping is ook zeker mogelijk. Je kunt ook hier weer zelf bepalen hoe groot de tent moet zijn, hoe hoog, of er een extra vloer in moet, noem maar op. Op deze manier geniet je nog meer van kamperen. Je moet alleen nog steeds met je wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw…